Becali te îndesa în portbagaj. Șoșoacă e mai darnică: sechestrează jurnaliștii în apartament

PIN

Senatoarea Șoșoacă dă dovadă de același comportament golănesc precum cel al lui Gigi Becali, fiind totuși mai darnică ca acesta: ea sechestrează echipe de jurnaliști în apartament spre deosebire de patronul Stelei care, în vremurile sale bune, te îndesa golănește în portbagaj.

Un conflict aparent banal între avocața de divorțuri ajunsă parlamentar, Diana Ivanovici Șoșoacă, și o echipă de jurnaliști italieni veniți la București, după ce imagini cu senatoarea antivaccinistă au făcut înconjurul Europei, s-a transformat într-o infracțiune de sechestrare de persoane.

Nu e prea greu să descrii firul evenimentelor: echipa de jurnaliști italieni a venit la București, senatoarea lihnită după imagine, după ce nu mai este primit la majoritatea televiziunilor autohtone din cauza faptului că este o mincinoasă și o agitatoare antivaccinistă i-a primit. Însă, la un moment dat pe parcursul interviului, cele două părți au intrat în conflict.

Probabil că jurnaliștii italieni au vrut să plece, senatoarea era nemulțumită cu ce a declarat așa că le-a cerut înapoi caseta interviului iar de aici până la sechestrarea jurnaliștilor italieni timp de 8 ore, după cum declară aceștia, nu a mai fost decât un singur pas. Plus o mușcătură a mâinii jurnalistei italieni de către soțiorul avocaței Șoșoacă.

Șoșoacă s-a rățoit ieri în stil mitocănesc și la jurnaliștii prezenți la sediul parchetului unde soțiorul era anchetat pentru lovirea jurnalistei italiene.

Poliția a demarat într-un final o anchetă oficială iar faptele sunt cu atât mai grave cât sunt inițiate de către un membru al parlamentului României și un membru al Baroului de avocați București, adică de către o o persoană care cunoaște în detaliu prevederile legii atât la nivel de obligații cât și la nivel de sancțiuni.

Șoșoacă este de anul trecut parlamentar și din 2000 membru al Baroului București unde încă figurează ca membru.

Unii tind să bage sub preș, să ignore comportamentul de-a dreptul golănesc, de mahala al senatoarei Șoșoacă chipurile independentă însă căreia i-a sărit imediat în ajutor George Simion, șeful partidului extremist AUR. Cei doi au, în opinia mea, o strategie de a capta electorat din toate părțile, de aici și ruperea acesteia din acest partid extremist.

Atât Șoșoacă dar și Simion și alții de prin acest partid extremist sunt admiratori declarați ai tuturor dictatorilor de la Putin până la șeful Partidului Comunist Chinez și Viktor Orban din Ungaria.

Șoșoacă a fost avocata lui ÎPS Teodosie, alt antivaccinist celebru total nesancționat de oamenii legii, dar care este recunoscut în Constanța ca fiind unul dintre agenții de influență ai Moscovei în România.

Cum de au ajuns toate trompetele Moscovei să fie atât de vocale în România  luptând sanchi pentru drepturi și libertăți fundamentale în strânsă legătură cu agenda Rusiei și Chinei de a destabiliza Occidentul și democrațiile firave care gravitează în jurul acestuia.

Șoșoacă și Simion au fix comportamentul agitatorilor bolșevici care caută să producă haos și gălăgie cu orice chip lutând chipurile pentru oamenii asupriți.

Nu ar fi prima dată când îi vedem pe teritoriul României însă ar fi prima dată când autoritatea statului stă fleoșcăită și fără vlagă în fața încălcărilor repetate ale legii de către aceștia.

Nu reușesc să înțeleg de ce statul român nu-și urmărește interesul imediat prin sancționarea derapajelor extremiste, a celor care-i produc un atentat la adresa siguranței sanitare a populației și a celor care încearcă să creeze o ruptură între parteneriatele strategice cu SUA și Occidentul în favoarea celor cu Rusia și China.

Nici Șoșoacă și nici Simion și nici alții de prin partidele acestea extremiste, care se autoeticheteaza în mod fals și mincinos naționaliste și conservatoare, nu au nimic din portretul luptătorilor pentu libertate ci al unor oportuniști mărunți care vor să surfeze pe valul de nemulțumire populară pentru a strânge un pumn de voturi.

Leave Your Comments