Ideologia de gen: Toleranța cu forța duce la intoleranță. Unii îți fură din buzunar, alții vor să te îndoctrineze

PIN

Stelian Negrea

Revoluția sexo marxistă, care face prăpăd în SUA și în Occident, ne face cu ochiul și nouă zilele acestea prin intermediul ideologie de gen în apărarea căreia au sărit câteva universități opărite că în Parlament s-a introdus interzicerea propovăduirii acesteia în școli și facultăți.

Profesorași, care vor să fie în ton cu moda occidentală dar numai la ideologie că la produs studenți eminenți sunt pe ultimele locuri în lume cu universitățile lor, s-au opărit că nu pot discuta la ore ideologia de gen sub a cărui formă ternă și anostă zac niște monstruozități greu de digerat.

Bașca a sărit și președintele Iohannis în apărarea ideologiei de gen alături de USR+. Majoritatea tăcută trebuie să stea cuminte și docilă și să accepte cu zâmbetul larg pe buze îndoctrinarea copiilor încă de pe băncile grădinițelor cu monstruozități de genul nu numai fetele au menstruație. Și altele pe care le puteți vedea mai jos.

Sunt unii politicieni care te fură și te mint cum respiră, alții vor neapărat să-ți îndese în cap o anumită ideologie la modă.

Altfel suntem niște retograzi, asupritori sau înapoiați. Cei care defilează cu toate promiscuitățile sexuale prin fața noastră sunt viitorul Planetei și bineînțeles cei care au dreptate. Dacă s-au autoetichetat gălăgios astfel nu se poate să fie altfel.

Mai ales în SUA dar și în Vestul Europei de zeci de ani mișcarea progresistă, comunism pe stil nou mai sofisticat, a cotropit universitățile cu ideologii bazate pe rasism și pe toate sexismele existente de la războaiele dintre femei și bărbații asupritori până la îndoctrinarea gălăgioasă cu toate minoritățile sexuale de la homosexuali până la transexuali etc

S-a ajuns la situații absurde în universități americane unde unor studenți care nu cred noua dogmă le sunt proiectate filme porno cu homosexuali și sunt filmați să se facă dacă sunt dezgustați. Nu e minciună sau fake news. Sunt realități abracadabrante dintr-o lume distopică unde binele tâmpește.

Din universități noii comuniști s-au extins în mass-media, în societatea civilă și în lumea politică iar raportul dintre aceștia și ceilalți care li se opun e neverosimil de disproporționat: 10-15 la 1.

Nu vezi în mainstreamul mass-media din SUA sau din Europa decât narațiuni favorabile sexo marxiștilor iar toți ceilalți care au o altfel de opinie sunt îngropați în anonimat sau catalogați drept retrograzi, needucați sau monștri medievali.

Unde am mai văzut noi asemenea atitudini totalitare? Păi în comunismul de care ne-am despărțit acum 30 de ani când nu putea crâcni în fața tezelor Partidului Comunist Român. Altfel pușcăria te mânca sau orice alte forme mai blânde de reeducare.

Ironic și caraghios, nu?

Acum sexo marxiștii nu te mai pot băga la pușcărie dar sigur te pot marginaliza, îi pot determina pe alții să te concedieze sau să nu te angajeze, să-ți taie accesul la finanțare, să te suprime pe rețelele de socializare etc Într-un cuvânt îți pot face mult rău dacă nu cedezi fără nici un fel de crâcnire ideologie lor.

Ba mai mult, faptul că ideologia lor a devenit cea principală, care dă tonul și trendul, duce la un soi de autocenzură la oricine: mai bine nu zic nimic, îmi văd de ale mele și nu am probleme, lasă-i pe ăștia să zică ce or zice.

Să coincidă această autocenzură cu ceea ce gândește de fapt majoritatea tăcută a populației? Mă îndoiesc și e posibil ca monștri necunoscuți să fie treziți dacă Iohannis, USR+ și activiștii de prin facultăți ai ideologie de gen – sună perfect anodin termenul nu? – or să pluseze în continuare cu menținerea acestui subiect pe agenda publică în dorința de a ne băga toleranța pe gât.

Cred că vor obține contrariul din partea majorității populației și vor alimenta puternice sentimente anti occidentale pe care Rusia și China de abia așteaptă să le exploateze.

Referendumul pentru familie organizat acum doi ani de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, cu sprijinul unor ONG-uri apropiate Rusiei a căzut din cauza faptului că era susținut de Dragnea. M-am bucurat când i-a căzut referendumul lui Dragnea dar dacă Iohannis și USR+ mai țin pe agenda publică subiectul ideologiei de gen și alte monstruozități din desaga toleranței progresiste e foarte posibil ca un al doilea referendum pentru familie să treacă cu brio.

Eu n-am fost la referendumul lui Dragnea dar cu siguranță am să mă duc la un al doilea, ba chiar începe să-mi pară rău că n-am fost la primul să votez ținându-mă de nas din simplul motiv că toleranța îndesată pe gât de ideologii progresiști este greșită în România. Sunt voci conservatoare din SUA și din Europa care susțin cu tărie și cu argumente puternice că este la fel de greșită și în SUA și în Europa asimilând-o cu un soi de virus sinucigaș.

Dincolo că propovăduiește niște monstruozități, ideologia de gen nici măcar nu răspunde nevoilor reale ale școlii românești unde 75% din toalete încă sunt în spatele curții, unde subfinanțarea este cronică iar majoritatea profesorilor aflați în apropierea blazării din cauza ba a salariilor, ba a curiculei și a multor alte probleme cronice.

Leave Your Comments